بیماری پوسیدگی طوقه برنج 

چکیده:

این بیماری از سال 1828 در ژاپن بوسیله  1931 Ito و kimuro و شناخته شده و بوسیله Hori (1898) شرح داده شده است.

وی اشتباها عامل آن را قارچ Fusaxium heterosporum Nees دانست Fujikuro مرحله کامل قارچ را Lisea fujikuroi بوسیله Sawada, 1917 نامید که بعداً جزو گرانر Gibberella به نام (sawada) Ito G. fujikuroi و (Ito & kimuro) 1931 آورده شد.

Kurosawa (1926) هیپرتروفی یا bakanae میزبان را در اثر قارچ شرع داد که مربوط به عمل بیوشیمیای و فیزیولوژی گیاه و ترشح gibberellin و سایر ترکیبات تنظیم کننده رشد می‌باشد (Yabuta, sumiki & Hayashi) ژیبرلین باعث طویل شدن بوته‌های تعداد زیادی از گیاهان از جمله برنج شده و fuaric acid سبب کوتاهی آنها می‌شود اپتیمم PH برای تولید ژیبرلین 4/3 است در حالیکه برای فوزاریک اسید 9 می‌باشد. مقدار این مواد با نوع ایزوله قارچ متفاوت است. فوزاریک اسید و سایر ترکیبات در حرارت 33 درجه سانتیگراد به مقدار زیادی تولید می‌شوند.و………

برای دانلود کامل مقاله لینک زیر را کلیک کنید

http://myprozhe.ir/downloads/%d8%a8%d9%8a%d9%85%d8%a7%d8%b1%d9%8a-%d9%be%d9%88%d8%b3%d9%8a%d8%af%da%af%d9%8a-%d8%b7%d9%88%d9%82%d9%87-%d8%a8%d8%b1%d9%86%d8%ac/


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها